Hjem
til forsiden
Galleri
se våre bilder
Tjenester
vi tilbyr
Besøk oss
kontakt oss
Hjem
til forsiden
Galleri
se våre bilder
Tjenester
vi tilbyr
Besøk oss
kontakt oss

Innramming

Kolsås Ramme og Galleri kan tilby et rikt og variert utvalg av rammelister fra landets ledende leverandører. I tillegg finnes flere typer og farger i passepartoutkartong av høy kvalitet. Vi liker å være kreative og tar gjerne en utfordring.

Speil

Kolsås Ramme og Galleri tilbyr også skjæring/ tilpassing av speilglass pluss innramming av speil.

Oppspenning

Oppspenning av lerret på blindramme kan være plundrete og vanskelig. Vi har håndverksmessig kunnskap og rett verktøy for jobben.

Objektinnramming

Objektinnramming er innramming av tredimensjonale objekter. For eksempel en barnesko, en dukke eller noe annet. Om objektet er stort, tungt eller hvis du f eks vil ha ting til å stå ut fra bakgrunnen, vårt rammeverksted klarer jobben.

Anti-Refleks Glass

Besøk vårt rammeverksted på Kolsås, Brynsveien 96 og vi demonstrerer med glede forskjellen på vanlig glass og anti-refleks glass. Ved å fjerne reflekser i glasset blir virkningen påfallende. Anti-refleks glass ser nesten ut som det er usynlig. I tillegg beskytter anti-refleks glass bildet mot sollys, bleking og aldring. Anti-refleks glass koster noe mer enn vanlig glass, men fordelene er mange og viktige.

Klebing

Oppklebing av bilder er en viktig del av innrammingsfaget. Selve den håndverksmessige utførelsen, bruk av riktig type lim, valg av materiale på platen du kleber bildet på og varigheten av arbeidet over tid, har alt å si for det ferdige resultatet.

Laminering

Kolsås Ramme og Galleri har nødvendige maskiner og kunnskaper for laminering av bilder og dokumenter. Både små og større objekter. Kontakt oss og vi hjelper deg gjerne.

Ferdigrammer

Kolsås Ramme og Galleri fører et godt utvalg av rimelige ferdigrammer.

Utstillinger

Kolsås Ramme og Galleri har et variert utvalg av utstilte bilder. Mange forskjellige bilder av ulike kunstnere. Originalgrafikk, men også malerier og tegninger.

I tillegg holder Kolsås Ramme og Galleri av og til spesialutstillinger. Eksempelvis et utvalg av en kunsters verk eller kollektivutstillinger med flere kunstneres arbeider.

Kunstgalleri

Se vår kunst, du kan søke på kunstner, farger, størrelse m.m.

Se et stort utvalg av våre bilder

Du kan søke på kunstner, farger, størrelse m.m.

Se et stort utvalg av våre bilder
Nettsiden er utviklet av Cornice AS